Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Strategie

Toekomstgericht onderwijs

Viviani is een organisatie die vooruit kijkt en werkt. De scholen bieden toekomstgericht onderwijs van hoge kwaliteit. De talentontwikkeling van de leerlingen is de belangrijkste opdracht. Hierin zit de christelijke grondslag sterk verweven. Om deze positie te behouden en te verstevigen is het noodzakelijk de beste te willen zijn, met andere woorden: tot de top te behoren.

Samen kom je verder

Viviani staat bedrijfsmatig en organisatorisch op een stevig fundament en kan de uitdagingen van nu aan: demografische krimp, vervaging van christelijke normen en waarden, economische ontwikkelingen en een snel veranderende wereld. We blijven werken aan de toekomst, waarin samenwerken binnen de organisatie en buiten de organisatie met partners de sleutel tot succes blijft.

Organisatie met meerwaarde

Het onderwijs verandert voortdurend. Daarom blijven we ons ontwikkelen en denken we vooruit. De kwaliteit van onderwijs wordt steeds meer gevangen in cijfers. Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid afleggen gaan daarbij hand in hand. Het wordt steeds belangrijker om naast de cijfers (harde waarden) de toegevoegde waarde (zachte waarden) concreet te laten zien. Cijfers zeggen niet alles over onze meerwaarde. De beste willen zijn in zorg, professionaliteit, leiderschap en toekomstgericht onderwijs helpen daarbij, maar ook het menselijke gezicht en de christelijke grondslag dragen bij aan onze meerwaarde.

Meer informatie

2020: tijd om een nieuw Strategisch Beleid te formuleren. Dat vindt u mooi samengevat in een Infographic. Klik daarvoor op de balk hieronder: